EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Nyheder

Ting og sager der er værd at nævne

2002-12-18 - 2012-04-15


2012-04-15: Nyt design på hjemmesiden samt ny turbeskrivelse!!

Efter års stilstand på hjemmesiden, så har jeg endelig taget mig sammen og fået opdateret designet på hjemmesiden - håber det falder i god smag. Det har i hvert fald kostet nogle fridage heroppe på Lofoten at få strikket sammen...
Bemærk at de gamle turbeskrivelser endnu ikke har det nye design.

Ud over det så er jeg blevet optaget på Nord Norsk Klatreskoles halvårskursus, som naturligvis er blevet oprettet som en ny turbeskrivelse. Jeg har ændret beskrivelsen til i højere grad at være en fortælling i billeder med meget mindre tekst, så det er let fordøjeligt!
Vend flittigt tilbage for flere beskrivelser fra NNKS' halvårskursus 2012.

2006-08-01: BMC Nepal aflyst pga. skade

Da jeg afsluttede rejsen igennem Asien, var det med det formål at blive klar, både indkøbsmæssigt men isår også fysisk, til Nepal Mountaineering Association's Basic Mountaineering Course.
Begge dele gik faktisk super godt, og to uger inden udrejsen var jeg kommet i bedre form end nogensinde tidligere og det sidste manglende udstyr, et par klatrestøvler i troldestørrelse, var lige ankommet fra Frankrig.
.....men så gik det galt; præcis to uger inden afgangen den 06/08-06 jeg fik en alvorlig overbelastningsskade i højre ankel. Trods tiggen om en mirakelkur hos diverse specialister, måtte jeg sande at turen ikke ville kunne gennemføres! Ak, om det var nogle højere magter, skæbnen eller bare mit liv i en nøddeskal, var det i hvert fald et stød under bæltet!
Nu er jeg i gang med at undersøge muligheden for at komme af sted senere på året.

2006-07-06: Siberia Expedition upload

Det sidste af Siberia Expedition er endelig blevet uploadet... kun tre år efter afslutningen af ekspeditionen!