EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Halong Bay

Dag 119. Lørdag d. 29/10-05


hpim3914_tn.jpg

Liv i Halong Bay havn

Vækkeuret ringede allerede klokken 06:45, eftersom jeg skulle afsted på en to dages tur til Halong Bay.
Jeg kunne bogstavligt skrevet ikke åbne mine øjne, så jeg trykkede på snooze alt for mange gange, hvilket betød at jeg pludselig kun havde et kvarter til at pakke og gå i bad.
Kun et par minutter "for sent" forlod jeg mit værelse, for derefter at sidde og vente på bussen i en time! Det var nu ok da filmen Antz var i fjernsynet... desværre dog eftersynkroniseret. Tilsyneladende brugte de den samme kvinde til alle film og ikke mindst alle roller, uanset skuespillerens køn.

hpim3929_tn.jpg

Halong Bay

Herefter kørte jeg, og resten af gruppen på i alt ni petsoner, så en del timer før vi nåede Halong Bay havn, hvor et skib ventede på os.
Da vi var sejlet fra havn fik vi, meget tiltrængt, en overdådig frokost, faktisk den bedste jeg endnu havde fået i Vietnam.

hpim3946_tn.jpg

Sung Sot grotten. Ganske imponerende!

Første destination var en kæmpe grotte, Sung Sot, som var ganske imponerende... alene størrelsen var nok til, at man kunne nå at blive træt af grotter inden turen dertil var omme.
Herefter gik turen til et ø med en højtliggende pavillion - jeg skulle dog ikke derop sammen med resten af gruppen, da jeg i stedet havde bestilt en kajaktur. Jeg var den absolut eneste på havet i et fartøj uden motor, og jeg gættede på, at det nok var grundet den voldsomme blæst og de høje bølger. Det var nu ellers en super sjov og hård tur, der kunne mærkes bagefter!

hpim3963_tn.jpg

Lidt ""byliv"" på vandet

Dagen sluttede vi af med at sejle til en flot bugt, hvor mørket satte ind og vi spiste en god middag.
Herefter sad vi nogle af os og hyggede med øl og vin, indtil vi til sidst gik i seng.
Klokken var kun 21:30.

hpim3965_tn.jpg

De lokale boede i disse flydende huse