EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Beslutninger

Dag 234. Tirsdag d. 21/02-06


hpim5328_tn.jpg

Solopgang på turen mod Koh Pha-ngan

Det var efterhånden længe siden, jeg sidst havde skrevet noget i journalen, og der var sket en masse... og samtidigt intet!
For at komme up-to-date og ikke gøre denne sektion alt for lang, besluttede jeg mig for kun at skrive om hovedbegivenhederne.

dsc00103_edt_tn.jpg

Full Moon Party... opvarmning på Same Same
Fra venstre: mig selv, Mpho, Matt og John

Under min træningsuge i Bangkok stødte jeg ind i Dewey, der var taget dertil for at mødes med én af sine venner, Mpho, der var en sjov lille fyr fra Sydafrika.
Vi tre endte med gå i byen hver aften, og de følgende dage løb af stablen med træning, morskab og så naturligvis Subway.
Siden jeg var kommet tilbage fra Myanmar havde jeg spist ét til to måltider om dagen på dét, der efterhånden var blevet mit stamsted, Subway ved Khao San Road.

dsc00105_edt_tn.jpg

Full Moon Party... mig og Jane!

En af aftenerne tog vi sammen med to engelske piger, der oprindeligt fik ideen, til et Ping Pong show i det berygtede Patpong kvarter. Menuen stod blandt andet på:

Det var en ganske væmmelig og bizar oplevelse, der dog (vel) skulle prøves.

dsc00111_edt_tn.jpg

Full Moon Party... stadig på Same Same! Barpigerne samt nogle nørder i baggrunden

Jeg var dog stadig træt af Thailand, så jeg besluttede at det var på tide at komme videre. Det udmyntede sig i en super cool dobbelt-billet, der først ville tage mig til Bombay, Indien, og derefter videre til Nairobi, Kenya.
Min plan, der nu havde betalte billetter og derfor ikke kunne ændres radikalt, bestod i en måneds rundrejse i Sydindien, hvorefter jeg ville tage til Kenya og bestige Mt. Kenya og så videre til Tanzania for at bestige Mt. Kilimanjaro.

dsc00118_edt_tn.jpg

Full Moon Party... ""udsmider-banden"" viser pænt Søren, ejeren af Same Same, vejen til udgangen

Billetten var udstedt til den 8. februar, men dagene op til afgangen stod på konstant mere og mere sjov.
I sidste, absolut sidste, øjeblik bestemte jeg mig for at blive lidt længere i Thailand, hvilket betød at jeg fik ændret min billet i check-in skranken i Bangkok lufthavn en times tid inden mit fly afgik.

dsc00149_edt_tn.jpg

Full Moon Party... ja, det er jo ikke et yndigt syn!

Et par dage inden mødte jeg miss Subway a.k.a. Ann, en sød og smilende pige fra min lokale Subway, på Gullivers. Som jeg sagde til Dewey "...this girl works at Subway; she's really nice and if ever a local girl, this should be the one!", hvortil han svarede "you're only in Bangkok for a couple of days more; you don't want nice".
Han havde naturligvis ret, og jeg tænkte at vi da i stedet kunne blive venner... så dagen efter gik vi i biografen og så Memories of a Geisha. Ann var tydeligvis ikke imponeret over hverken mig eller filmen, eftersom hun faldt i søvn halvvejs igennem filmen...

dsc00152_edt_tn.jpg

Full Moon Party... ak, vejen til enden...

Dagen efter jeg fik ændret min billet, tog Dewey, Mpho og jeg tilbage til en god gammel kending: Koh Pha-ngan. Endnu engang ville jeg prøve kræfter med et Full Moon Party, og denne gang ville jeg ikke lade mig stoppe af hverken tyfus, pest eller kolera.
Da vi ankom til Haadrin var alt fuldt, så vi endte med at bo på Sabai Hill, et ganske usselt sted der lugtede af mug, havde en aircondition som troede den var en CO2 ildslukker og "senge" fra helvede; vi endte med at sove på betongulvet, da det var blødere!!

dsc00175_edt_tn.jpg

Full Moon Party... Jane og Mpho oppe på et af de mange danse-podier a.k.a. barer

Dagene op til selve Full Moon Party'et gik med at træne om dagen, og feste som galninge om nætterne... det var nogle alletiders dage med en masse sjov og ballade.
Jeg havde blandt andet en temmelig vanvittig, men "god", oplevelse med det amerikanske militær - heldigvis var vi allierede, så jeg overlevede lige med nød og næppe.

dsc00227_tn.jpg

Yup, mig på en ordentlig kværn igen, yeah!

Selve Full Moon Party'et startede vi på dansker-hostlet Same Same, hvor vi mødte true-Jane, som Dewey og jeg jo havde rejst med i Kina og Tibet. Det var fantastisk at ses igen... trods fuldemandssnak sidst på aftenen (et smil til dig Jane, hvis du læser dette ;o)
Henunder midnat vandrede vi ned til Drop Inn Bar, som efterhånden var blevet stamstedet, hvor et utroligt syn mødte vores øjne; tusiender, tusiender og atter tusiender af glade mennesker gik amok til de mange diskotekers pulserende musik ud over stranden.
Mpho overtalte mig til at dele en bucket fyldt med sprut... det blev den første, men absolut ikke sidste, på dét der skulle ende som helt store druk-aften.

dsc00233_tn.jpg

En flot udsigt fra motorcykelturen

De næste dage slappede vi af og lavede ikke for meget, dog lejede vi nogle motorcykler én af dagene. Jeg skulle naturligvis have en off-roader, mens Dewey og Mpho lejede et par scootere.
Det var et godt afbræk i en række afslapningsdage, hvor jeg var begyndt at kede mig bravt.

dsc00236_tn.jpg

Og lige en mere!

Til sidst blev det tid til at komme videre; Dewey og Mpho ville til Koh Phi Phi, men da jeg blev nødt til at lave et såkaldt border-run til Myanmar for at forlænge mit visum, hvilket ville ende i Krabi, bestemte jeg mig for at blive dér og ikke tage videre til Koh Phi Phi. For det første havde jeg ikke mange dage, før jeg skulle flyve til Bombay, den 27. februar, og for det andet var Krabi klatrestedet i Thailand!
Jeg havde stort set ikke klatret, siden jeg forlod Danmark for mange måneder siden, og jeg savnede det!!!

hpim5356_tn.jpg

En gammel kending: Myanmar! Billedet taget under mit såkaldte border-run