EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Diagnose: Overfølsomhed overfor fattige lande

Dag 208. Torsdag d. 26/01-06


Det var sen aften, og jeg var lige kommet tilbage på mit hotel, Mango Lagoon, efter at have spist endnu et fastfood måltid.
Siden jeg var kommet til Thailand, havde jeg haft det super, hvilket egentligt var tragi-komisk, da lægen på BNH Hospital så ikke kunne stille en ordentlig diagnose. Jeg var dog frifundet for de værste sygdomme såsom kogalskab og fugleinfluenza.
Hun stillede dog mere eller mindre en diagnose, da hun sagde "det er jo ikke alt lægevidenskaben kan forklare... måske er du bare overfølsom overfor fattige lande"; eller sagt på en anden måde "kan du så se at komme ud fra mit hospital din skøre hypokonder".

hpim5320_tn.jpg

Udsigten fra mit hotelværelse på Mango Lagoon

Ellers havde jeg bare trisset lidt rundt i Bangkok, som efterhånden var alt for velkendt. Jeg kedede mig sjovt nok ikke, og dagene syntes at flyve afsted, selvom jeg ikke fik udrettet det store.

hpim5321_tn.jpg

Og selve værelset, der var ganske lækkkert trods alt mit rod!

Der var sket én rigtig stor ting; jeg var blevet optaget på Nepal Mountaineering Association's Basic Mountaineering Course. Det betød tre ting:
Den første var at jeg snart skulle af med en masse penge til betaling af kurset.
Den anden var at jeg snart skulle af med en masse penge til en masse nyt udstyr. Yeah, nyt udstyr!!!
Og den sidste ting var at jeg skulle på et Advanced Mountaineering Course i December, hvilket nok skulle vise sig at blive... temmeligt udfordrende, da ekspeditionen så ikke ville slutte før starten af Januar '07.