EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

På børnecykel i Zabaikalsky National Park

Dag 17. Tirsdag d. 19/07-05


hpim2681_tn.jpg

Færgen til nationalparken. Og ja, det er den lille kutter, der trækker den store skude bagi.

Da jeg vågnede næste morgen sad en håndlanger til den lokale chef for områdets ekskursioner og ventede på mig i pensionens spiserum. Han snakkede lidt engelsk, så jeg fik uden problemer aftalt, at jeg dagen efter skulle bestige et nærtliggende bjerg. Derefter spurgte han hvad jeg havde lyst til idag - egentligt var det bare at slappe af, men han overbeviste mig om, at han havde nogle fantastiske cykler, jeg kunne leje til en billig penge.

hpim2668_tn.jpg

Den vidtstrakte Zabaikalsky National Park

Lidt senere kom han tilbage med en cykel, der faktisk så ok ud på afstand. Den havde "full suspension", men virkede dog en anelse lille. Jeg havde desværre ikke tid til at prøve den, da Sergej pludselig kom farende og sagde at færgen, der skulle sejle mig til nationalparken, ville holde frokostpause om 15 minutter. Så cyklen blev hurtigt smidt ind i baggagerummet af hans bil, og derefter fræsede vi afsted mod færgen, hvilken jeg kun lige nåede med nød og næppe.

hpim2670_tn.jpg

Verdensklasse børnecyklen

Da jeg kom over på den anden side af floden, satte jeg mig glad op på cyklen, og i dét øjeblik indså jeg endelig, at jeg var blevet snørret til at leje en børnecykel.
Nå, det skulle dog ikke stoppe mig, så jeg kørte en lang tur hen til en varm sø, tidligere skabt af en meteor, som skulle være sund at bade i på grund af en masse mineraler. Jeg måtte dog sande, at man nok skulle være russer for at bade i dén sø... den var mudret og fyldt med tang og alger. BVADR!

hpim2671_tn.jpg

Afslapning ved søen, hvor jeg skulle have svømmet...

Herefter kørte jeg hjem og gik tidligt i seng, så jeg ville være frisk til morgendagens bjergtrek.

hpim2678_tn.jpg

Og hér er grunden til, at det ikke blev til noget!