EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Forkortet visit i Myanmar

Dag 202. Fredag d. 20/01-06


Jeg var allerede på vej ud af Myanmar. Det var ikke en del af min store forkromede plan, og så var det tilmed tilbage til Thailand. Jeg havde ikke fået set andet end hovedstaden, Yangoon, i dette forjættede land, som jeg ellers havde glædet mig sådan til at se.
Nå men nogle gange går tingene ikke, som man havde håbet; for mig betød det at jeg atter var blevet syg.

hpim5312_tn.jpg

Min flotte udsigt fra ""sygesengen""

Jeg stolede ikke på at et hospital i Myanmar levede op til vestlige krav, så jeg var på vej tilbage til BNH Hospital i Bangkok. Der ville jeg forlange alverdens tests; ligefra pest og kolera til kogalskab til dårlig hørelse.
Så måtte jeg se, om det ville føre frem til oplysning.

hpim5315_tn.jpg

Udsigten fra et trappevindue på hotellet

De sidste dage i Yangoon havde jeg ikke fået lavet noget som helst, andet end at prøve at spise lidt og spendere noget tid på internet caféen.
Det havde dog også lykkedes mig at få et visum til Indien, som jeg forhåbentligt snart kunne få anvendt.

Nu havde jeg prøvet ikke at brokke mig over at være blevet syg igen, så det gav mig lidt plads til at beskrive den levende slamsuger, der var placeret ved siden af mig. Han startede med at tømme sit uhumske ansigt, med alt hvad det indebar, på sæderyggen foran sig, hvorefter de omkringsiddende naturligvis da også lige skulle nyde, at han tømte sine tarme ud i underbukserne.
Jeg måtte give ham; han havde talent. Da stewardesserne serverede bolcher til nedturen, kunne han jo lige sætte prikken over i'et; i præcis samme øjeblik stewardessen rakte kurven med bolcher ind til mig, nyste han udover det hele.