EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Morgensurhed og Amar's fødselsdag

Dag 55. Fredag d. 26/08-05


Jeg blev, til min store utilfredshed, vækket tidligt. Jeg havde ikke fået meget søvn, og nogle ville måske nok have kaldt mig morgensur. Efter en hurtig pakning sad Dewey og jeg i Ikma's bil på vej mod gruppens campsite... jeg havde mest af alt lyst til at strangulere den første og værste jeg så med mine bare hænder.
Mit humør blev bestemt ikke bedre, da det forbandede, selvforherligende, skinhellige og direkte ulækre schweiziske par ikke havde taget opvasken fra dagen før. Mens jeg bandende og svovlende sad og vaskede op igen, prøvede Nicole at liste lidt af denne dags opvask med. Det gjorde hun dog kun én gang, eftersom jeg med en rasende stemme sagde "I would not do that again if I were you!".

hpim3226_tn.jpg

Amars fødselsdag blev naturligvis fejret med gaver og sang!

Da morgenmaden var spist og opvasken taget overraskede vi Amar med fødselsdagssang og gaver. Han blev 26 år, og det skulle naturligvis fejres med maner.
Tony og Isabella havde, inden vi tog afsted, købt et rigtigt turist-skakspil, som var blevet brugt undervejs, hvilket havde medført at en brik var forsvundet. I lige linie med alle deres andre gerninger, havde de overtalt "kliken", der desværre var kommet i besiddelse af gruppens fællespenge, til at give Amar det mangelfulde spil, så de kunne få penge til et nyt. Bvadr!

Efter den glade ceremoni pakkede vi bilerne og kørte resten af vejen til Ulan Batar.
Da vi nåede frem gav Dewey og jeg lidt drikkepenge... resten af gruppen mente, at pengene til arrangøren af turen burde dække deres løn samt drikkepenge!?

Dewey og jeg gik ud og spiste på Mongolian Barbecue, der trods sit navn overhovedet ikke mindede om mongolsk mad - det var heldigvis ikke kogt får!
Herefter aftalte vi at mødes i Beijing, hvor jeg skulle drage imod næste morgen.