EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Tilbage til Mörön

Dag 52. Tirsdag d. 23/08-05


hpim3169_tn.jpg

Lidt kultur i Mörön

Dagen startede med ren afslapning i MS Camp, som, Mongoliet tro, naturligvis bød på iskolde bade, hvilket dog alligevel var fantastisk efter de mange dage uden meget soignering.

hpim3174_tn.jpg

En normal gade i en mongolsk by

Omkring middagstid kom gruppen dangderende, hvorefter vi allesammen kørte mod Mörön, hvor gruppen blandt andet ville på politistationen for at rapportere tyveriet. Så mens de prøvede deres sag, tog jeg videre til en internet café sammen med et par andre... bare for at finde ud af at den var lukket. Kort efter, da vi mødtes med de andre, kunne vi erfare, at politistationen ligeledes var lukket for denne slags rapporter.

hpim3180_tn.jpg

Ja, den var sgu stor!

Da vi ikke havde andet at foretage os, tog Dewey og jeg videre til det lokale madmarked, hvor vi købte ind til et par urealistisk store sandwiches.
Lidt senere, tilbage i gruppens selskab, spiste vi aftensmad sammen med dem, hvorefter vi lavede vores egen store madkunst. Det blev til et par enorme sandwiches, som vi nød foran 16 hundeøjne, der tiggende fulgte hver en bid vi tog.
Vi kunne dog ikke tilnærmelsesvist spise op, så i vores enorme generøsitet gav vi hver en halv sandwich, som de så kunne dele imellem sig.

hpim3176_tn.jpg

Flot himmel over Mörön

Resten af aftenen brugte jeg på at vandre lidt rundt i byen samt holde øje med mit tøj, der blev vasket af én af de lokale. Vi havde aftalt 5 yuan (svarende til 4 kr.), men eftersom hun bogstavligt talt brugte hele aftenen på det, fordoblede jeg naturligvis(!) beløbet.