EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

The White Lake og turen til vulkanen

Dag 45. Tirsdag d. 16/08-05


hpim3027_tn.jpg

Udsigten fra vores camp over ""The White Lake""

Da jeg vågnede havde jeg det væsentligt bedre, så Dewey og jeg planlagde en tur til en nærliggende vulkan på hesteryg. Da gruppen hørte om vores planer, blev en biltur dertil også straks arrangeret for dem, som ikke lå syge. Rafael ville dog gerne på hest, så vi fik bestilt tre heste, hvorefter vi red afsted. Vi havde aftalt med udlejeren, at vi ikke behøvede en guide, men den samme nørd, som havde fulgt efter os dagen før, red alligevel med os igen.
Da vi nåede vulkanen med ømme røve, min blødende, mødte vi Isabella, Annais, Marcus og Nicole, der var på vej ned derfra. De var kommet dertil væsentligt hurtigere end os, trods vi havde prøvet at få hestene til at tordne afsted igen.

hpim3046_tn.jpg

Vulkenen set fra toppen af bjerget, hvor vores guide kort efter skulle finde os...

Efter at have vandret til toppen af vulkanen, en kort tur, begav vi os afsted tilbage mod campen igen. Der var et kort øjeblik lige efter afgangen, hvor vores efterfølgende guide var uopmærksom. Det benyttede vi straks og stak af på galoperende heste, som vi i vores flygtende ånd pressede til det yderste.
Det lykkedes os rent faktisk at komme væk fra ham, hvorefter vi nød en fantastisk flot tur op over en bjergkam med udsigt over søen. Vi havde redet i en times tid, og havde lige trukket hestene op til det højeste punkt, hvor vi nu stod og slappede af inden nedturen.
Pludselig så vi guiden komme op fra stien, som vi lige var kommet fra. Vi var chokerede - vi havde redet igennem skov, bagom et bjerg og alligevel kunne han finde os. Han måtte have stifinder-gener gemt i årene fra sine forfædre.

hpim3049_tn.jpg

Udsigten over søen fra bjerget

Sent om aftenen gik Dewey og jeg ind og besøgte en anden gruppe, der boede i en nabo-ger. Dér sad vi og hyggede til omtrent midnat, hvor jeg var ved at falde ned af stolen af træthed.

hpim3057_tn.jpg

Måneskin over ""The White Lake""