EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Massakren på dinosaur gravpladsen

Dag 37. Mandag d. 08/08-05


hpim2894_tn.jpg

Lidt fantastisk landskab...

Vi startede dagen med at se på nogle dinosaur fossiler, der dog ikke var specielt fascinerende se på. Til gengæld var tanken om at de havde ligget dér i millioner af år utrolig.
Pludselig ud af det blå stod Tony med en spade og sagde grinende, at han ville bevise det ikke var ægte fossiler. Alle troede han lavede sjov, men med ét huggede han et fossil i smadder og kiggede derefter grundigt på resterne. Han mente stadig ikke det kunne være et fossil, men resten af os var ligeglade med hans mening og blev blot sure på ham...!

hpim2912_tn.jpg

Gruppebillede i ""the Ice Valley""

Senere på dagen ankom vi til "the Ice Valley", hvor Dewey og jeg så man kunne leje heste, hvilket vi naturligvis gjorde. Herefter red vi til selve isdalen, der dog, trods navnet, ikke bød på noget is. Til gengæld var der flot og oppe på klipperne kunne man se rensdyr lignende dyr.
Vi vandrede lidt, hvorefter Dewey fik den skøre ide at løbe igennem dalen. Så pludselig spænede vi igennem dalen, sprang fra den ene side af vandløbet til den anden samt hoppede fra sten til sten. Det var sjovt.

hpim2915_tn.jpg

Hesteudlejerne ved isdalen

Om aftenen camperede vi i en anden dal, hvor Tony startede et bål. Han havde dog ikke tænkt på at samle brænde til mere end 20 minutters brændetid, så jeg vandrede området tyndt og fandt smågrene fra nogle tørre buske. Vi var tæt på ørkenen og brænde var svært at finde, så jeg tog også en plastikskål, hvilken jeg øjeblikkeligt døbte "poopscoop", som jeg så samlede tørre hestepærer med, der også brændte fint.
Senere så jeg selv samme skål blive brugt til madlavningen, trods jeg havde advaret herom. Nicole og Marcus, et schwezisk par, mente dog at en afvaskning i koldt vand var tilstrækkelig rengøring. Jeg prisede mig blot lykkelig for alle mine vaccinationer.

hpim2917_tn.jpg

Vores endelige campsite denne aften!