EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Hyderabad

Dag 307. Fredag d. 05/05-06


hpim6345_tn.jpg

Hovedattraktionen i Hyderabad, Charminar

Jeg lå nu på et super lækkert værelse på Punnami Hotel i Vijayawada; det var faktisk det bedste og dyreste, jeg endnu havde boet på i Indien, hvilket i dagens anledning overhovedet ikke var nødvendigt, men da jeg ankom her til byen, var dét det eneste jeg kunne finde.
Jeg var kun lige kommet fra Hyderabad, hvor jeg havde brugt de sidste par uger på at få sat motorcyklen i stand. Den havde vist sig at være særdeles tids- og pengekrævende at få køreklar.

hpim6331_tn.jpg

Udsigten fra Charminar

Jeg havde valgt ikke at skrive et stykke tid; jeg havde læst nogle af de tidligere sider af journalen og havde i den sammenhæng indset, at den var gået fra fra at have en ofte sarkastisk og grov tone til en henholdsvis lalleglad og bitter tone.
Hvad var der sket med mig? Jeg måtte tænke lidt over om det hele var blevet bedre eller værre. Personligt syntes jeg bedst om de tidligste beskrivelser.

hpim6336_tn.jpg

Og til den anden side

Nå, dagene i Hyderabad gik med et afslappende storbyliv, hvor jeg så på nogle seværdigheder, ledte uden større held efter nogle gode restauranter (i hvert fald indtil jeg fandt gode gamle Subway, som efterhånden var blevet min favorit fastfoodkæde), spenderede lidt tid på et par internet caféer samt trænede i et alletiders fitnesscenter.

hpim6353_tn.jpg

Golkonda Fort

Alt imens motorcyklen blev fikset op, og det var ikke småting, der var galt med den; af større ting kan nævnes at topstykket, cylinderen og stemplet blev udskiftet.
Jeg havde nu brugt mere på værkstedsregninger end motorcyklen oprindeligt havde kostet mig, og den var stadig ikke 100% i orden... men jeg nærmede mig langsomt målet!

hpim6365_tn.jpg

Udsigten fra Golkonda Fort

Resten af denne side ville jeg dedikere til billeder af motorcyklen...

hpim6379_tn.jpg

Mja, den er jo flot!

hpim6380_tn.jpg

Bemærk lige sædet...

hpim6381_tn.jpg

Hehe, og teksten på tanken!!!