EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Første dag på vejen

Dag 288. Søndag d. 16/04-06


Jeg lå og slappede af på Noble Lodge i Tirupathi, hvor jeg var nået til på dagens motorcykeltur. Det var kun halvt så langt, som jeg havde planlagt, hvilket jeg endda havde gjort udfra en tanke om, at dagene ikke skulle være for lange.

hpim6302_tn.jpg

Og her er motorcyklen så!

Da jeg vågnede her til morgen klokken 09:00, spiste jeg morgenmad og købte snor til at fastgøre bagagen. Det tog tid, og inden jeg var klar til at tage afsted med en fuldt pakket motorcykel, var klokken pludselig blevet 11:30.
Jeg troede nu stadig, at jeg havde masser af tid, men at finde ud af Chennai skulle vise sig sværere end først antaget, og jeg fandt ikke den rette hovedvej før klokken 13:00. Derfra begyndte det dog at køre lidt mere på skinner; der var sporadisk skilte på engelsk og ikke en million andre trafikanter, kun en halv. Vejene var dog meget usle, så jeg kunne ikke holde en god fart, og sammenholdt med at jeg langt fra kørte på en racermaskine eller måske mere passende en offroader, var min gennemsnitsfart vel omkring 50 km/t.

hpim6304_tn.jpg

Vejen ud af Tamil Nadu

Overordnet var det en dejlig køretur, som tog mig gennem et flot landskab, og trafikken på hovedvejene var ikke så slem, som jeg havde ladet mig fortælle. Busser, lastbiler og andre firhjulede køretøjer tog overhovedet ikke hensyn, men hvis man holdt sig dét for øje, var det ok.
Det var naturligvis søndag, så trafikken kunne jo være neddroslet i dagens anledning; det ville jeg finde ud af i overmorgen. Jeg kunne desværre ikke køre videre allerede i morgen, eftersom jeg ikke havde mere rent tøj. Det var ærgeligt, da jeg var vild for at komme ud på landevejene igen, men når det nu skulle være, så var det vist den rigtige by at ende i; i følge The Lonely Planet var The 'Holy Hill' of Tirumali et af de vigtigste pilgrimscentre i verden. Det kunne nok blive interessant at se.