EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Ak

Dag 283. Tirsdag d. 11/04-06


Da jeg vågnede denne morgen, hvis man overhovedet kunne snakke om at vågne, var det fra en særdeles elendig nat. De sidste nætter havde jeg haft problemer med at sove, men denne nat tog dog prisen. Jeg havde stort set kun lige lagt mig til sove foregående aften, da en kedelig feber ramte mig som lyn fra en klar himmel. Den fulgte mig hele natten igennem, hvor jeg henholdsvis frøs og svedte på skift.
Jeg havde en ide om, at det måske nok var dårlig mad, eftersom jeg havde ondt i maven hele dagen igår efter morgenmaden.

hpim6299_tn.jpg

Overmekanikeren i midten med sine to undersåtter og motorcyklen adskilt i forgrunden

Jeg var i hvert fald stadig ikke i orden, da jeg vågnede her til morgen, men jeg stod alligevel op for at få noget mad. Jeg var træt af restauranterne her i Triplicane området, da de alle tydeligvis ikke havde ordentlige sanitære forhold, så jeg tog straks en rickshaw til Spencer Plaza, hvor der var en Subway. Dér vidste man da i det mindste, at maden var i orden.

Jeg havde egentligt en aftale med mekanikereren denne morgen, men selvom en god sandwich fik mig i bedre form og ikke mindst humør, tog jeg nu alligevel bare tilbage til hotellet. Der fik jeg mig en kort middagslur, inden strømmen endnu en gang gik, og værelset derfor i løbet af ingen tid blev konverteret til en bageovn. Strømmen gik en til to gange hver eneste dag, hvilket ikke fik mig til at synes bedre om denne store, beskidte og ucharmerende by.
Jeg havde været her alt for længe, og jeg var for at sige det mildt træt af den.

Eftersom jeg alligevel ikke kunne sove, tog jeg hen til mekanikeren, hvor jeg så motorcyklen langsomt tage form. Ah, hvor jeg dog glædede mig til den blev færdig, så jeg kunne komme videre.
Bagefter ville jeg hente mine papirer hos sælgeren, som egentligt havde lovet mig dem den foregående dag, men de var naturligvis stadig ikke klar. Jeg var ikke overrasket.

Tilbage på hotellet spenderede jeg et par timer foran Animax, som sædvanligt havde nogle genudsendelser kørende, hvorefter jeg endnu en gang kørte til Spencer Plaza for at få lidt ordentlig aftensmad.
Da jeg senere lagde mig til at sove, mente jeg at have det bedre.