EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

Motorcykel og karseklip

Dag 282. Mandag d. 10/04-06


Jeg havde gjort det; jeg havde endelig fået købt et nogenlunde eksemplar af en Royal Enfield. Det var 350cc modellen, men det passede mig faktisk godt, da det var den originale version, benzin-økonomien var god og reservedele var væsentligt nemmere at få fat i end til 500cc modellen.
Jeg var dog stort set kun lige kørt ud fra forhandleren, da jeg opdagede at motorcyklen slingrede afsted; det viste sig at baghjulslejerne samt ophænget skulle udskiftes. Pokkers!
I min sædvanlige stil kunne jeg naturligvis ikke bare være glad for det jeg havde, næhh, da jeg alligevel skulle have den på værksted, kunne jeg jo også "lige" få den fikset lidt ekstra op. Det inkluderede en komplet omlakering, speciallavede klistermærker, nyt originalt styr, enkeltmandssæde, nye originale sidespejle, bagageholdere og andre småting.
Intet var dog nemt, langt fra faktisk. Jeg havde måtte sande, at indere kører efter en anden tidsskala end jeg. De havde heller ikke tilnærmelsesvist samme niveau af effektivitet, som jeg mere eller mindre forventede, hvilket tilmed allerede ikke var meget. Men, det hele var dog laaangsomt begyndt at falde på plads, og hvis alt gik som det skulle, ville jeg få min færdige Enfield torsdag aften. Jeg var dog stadig ikke sikker på noget noget som helst.

Nu hvor jeg officielt var blevet biker, måtte jeg jo også have en frisure der matchede. Det betød enten langt væmmeligt hår eller karseklip, og da jeg hverken havde tid eller lyst til langt hår, valgte jeg kort. Jeg var dog ikke den store helt, da jeg endelig sad i frisørstolen, så det blev til et næsten-karseklip på 1 centimeter.

Udover at holde mekaniker, sælger, maler med flere i kort snor og konstant sørge for at motorcykelprojektet var på sporet, havde disse dage ikke bragt det helt store.
Dagene havde lignt hinanden med et morgenbesøg hos både sælger og mekaniker, hvorefter jeg gik ud og ledte efter udstyr såsom hjelm, lås og relevant tøj. Indtil videre havde jeg kun fundet en hjelm. Ak, absolut intet var nemt i Indien.
Dagene blev sluttet af med endnu et besøg hos både sælger og mekaniker.