EXPLORERS.DK

Home Om mig Nyheder Gæstebog

Asien 2005/2006

I den rejsendes ånd

Dag 253. Søndag d. 12/03-06


Det var blevet aften, og jeg sad nu i toget på vej mod Aurangabad. Jeg ville egentligt have været afsted en dag tidligere fra Bombay, men kom ikke op tidligt nok til både at checke ud rettidigt og reservere en togbillet.

hpim5642_tn.jpg

Lokale fiskere renser nettet for skidt... heller ingen fisk denne gang

Disse par dage havde jeg ellers ikke fået bedrevet det helt store; jeg startede dagen igår med at tage en taxi til CST togstationen, hvor jeg så bare fik at vide, mit pas var nødvendigt for at bestille en billet. Pokkers, en taxitur frem og tilbage og jeg stod en times tid senere med den forjættede billet.
Så var det vist tid til at lege turist igen, så jeg besluttede mig for at vandre hele vejen til Chowpatty Beach, hvilken skulle være værd at se. Turen dertil tog mig langs kyststrækningen, hvor jeg skulle lære at i Indien er et "nej" ikke altid nok. Foran mig gik en ung fyr, som pludselig løb ud på gaden i en stor cirkel rundt om det, der på afstand lignede en kvinde. Der var særdeles meget trafik, og jeg forstod ikke helt hans halsbrækkende stunt, før det var for sent... Imod mig kom en afskyelig trold klædt i kvindetøj, og stoppede mig med magt. Den ville have penge, og den tog ikke nej for et nej, så efter en kort diskussion, som den vandt ene og alene grundet dens blotte størrelse, indså jeg at en mulig færdelsulykke ville være bedre end denne trolds uhyrligheder.
Vel ovre mødet med uhyret og den nødvendige flugt ud i trafikken, ankom jeg lidt efter til stranden, der dog viste sig ikke at være det helt store. Jeg nød nu alligevel at sidde og slappe af i sandet - ligesom alle de lokale også gjorde.

hpim5643_tn.jpg

Chowpatty Beach

Jeg havde stadig min bjergbestigning i hovedet, så da jeg kom tilbage til Colaba, fandt jeg et godt fitnesscenter, BeFit, hvor jeg spenderede resten af aftenen. Det var en lidt anderledes oplevelse, da en personlig træner automatisk fulgte med. Jeg ville egentligt hellere have været foruden, men fulgte nu alligevel hans program, der mere eller mindre gjorde jobbet.

hpim5649_tn.jpg

Kontrasternes land...

Denne dag havde været ekstra doven; da jeg vågnede stod jeg hurtigt op og checkede ud, hvilket gav en rar fornemmelse, da jeg efterhånden havde fået nok af dette hotel. Jeg gik end ikke i bad, eftersom vandet var koldt og kun dryppede ud af brusehovedet. Næh, hos BeFit var vandet både varmt og kom i rigelige mængder, så efter brunch gik jeg atter i træningslejr.
Da jeg endelig var færdig, var det blevet sen eftermiddag, så resten af tiden, indtil jeg skulle med toget, brugte jeg på en internet café.